Facebook

Twitter

Copyright 2023.
All Rights Reserved. Studio Ligjore Çela

8:00 - 19:00

Orari i Punës E Hënë - E Premte

+355-69-302-0920

Na shkruani ose telefononi për konsultë falas

Facebook

Twitter

Menu

a

Studio ligjore cela

Ne ofrojmë gamë të gjerë

shërbimesh ligjore

Studio Ligjore Çela ofron ofron konsulencë ligjore dhë përfaqësim në gjykatë për çështje të tjera si më poshtë:

Studio ligjore cela

a

DËMSHPËRBLIMET NGA AKSIDENTET RRUGORE

a

ÇËSHTJE PENSIONI

a

SHPËRBLIME DËMI

a

MARRËDHËNIE PUNE

Për të eksploruar më shumë rreth shërbimeve tona, klikoni `Shërbimet që ne ofrojmë`

a

Përfaqësim Dinjitoz

Çdo person i demtuar në një aksident rrugor pa fajin e tij, ka të drejtën e dëmshpërblimit për dëmin që i është shkaktuar atij. Avokat Endri Çela prej vitin 2014 ofron ekspertizën më cilësore në treg për çështjet e shpërblimeve të dëmeve nga aksidentet rrugore.

a

Mbi 10 vjet përvojë

Prej vitit 2014 Studio Ligjore Çela, themeluar nga Avokati Endri Çela operon në Shqipëri duke ofruar konsulencë ligjore multidisiplinore për çdo problem ligjor si dhe përfaqësim gjyqësor në çdo gjykatë dhe çdo shkallë gjyqësori.

a

Transparencë dhe korrektësi

I specializuar në çështjet e shpërblimeve të dëmeve ne ofrojmë një shërbim shumë cilësor duke realizuar maksimalisht të drejtën tuaj si dhe duke ju ofruar transparencë dhe korrektësi maksimaleç

a

Mbështetje legale dhe morale

Nga këndvështrimi i zyrës ligjore, mbështetja ligjore përfshin ofrimin e klientëve me këshilla të ekspertëve, përfaqësim dhe avokim për të mbrojtur të drejtat dhe interesat e tyre ligjore. Kjo përfshin kryerjen e një kërkimi të plotë, përgatitjen e dokumenteve ligjore dhe përfaqësimin e klientëve në procedurat gjyqësore. Mbështetja morale është po aq thelbësore pasi përfshin ofrimin e dhembshurisë, ndjeshmërisë dhe sigurisë për klientët gjatë proceseve ligjore shpesh stresuese dhe të ngarkuara emocionalisht, duke siguruar që ata të ndjehen të mbështetur dhe të fuqizuar gjatë gjithë rrugëtimit të tyre ligjor.

a

Hapat Që Ne Ndjekim

Për të Drejtën Tuaj

Lista e hapave që ndjekim për të shqyrtuar rastin juaj.

a

Konsulenca Me Avokatin Tuaj

Konsultimi fillestar
a

Mbledhja e Dokumenteve Të Nevojshme

Vlerësimi i Rastit
a

Hulumtim Ligjor

Identifikojmë precedentët përkatës
a

Vlerësimi i rastit

Përfaqësimi dhe Mbrojtja në Gjykatë

Avokatët tanë do t’ju përfaqësojnë gjithashtu në çështjet gjyqësore civile, të tilla si divorci.

a
$ 250000

Rikuperuar për klientët tanë këtë vit

Ndonjëherë mund të gjendeni në situata të vështira dhe të mos arrini ta qetësoni situatën pa shkuar në gjykatë.

Na Kontaktoni
a
139

Klientë për këtë vit

Gjithmonë pranë jush, Ggjithmonë në ndihmën tuaj.

Contact us

Çfarë thonë klientët tanë

Për shërbimet tona