Facebook

Twitter

Copyright 2023.
All Rights Reserved. Studio Ligjore Çela

8:00 - 19:00

Orari i Punës E Hënë - E Premte

+355-69-302-0920

Na shkruani ose telefononi për konsultë falas

Facebook

Twitter

Menu

Zyra Jonë

kontakto menjëherë
a

Pogradec, Shqiperi

Na Kontaktoni

konsultë falas

  Informacion

  gjithmonë pranë jush

  Ne jemi të përkushtuar për të ofruar mbështetje të jashtëzakonshme ligjore të përshtatur për nevojat tuaja unike. Na kontaktoni sot për të diskutuar shqetësimet tuaja ligjore dhe lëreni ekipin tonë me përvojë t’ju udhëheqë përmes kompleksitetit të sistemit ligjor me profesionalizëm dhe mirëkuptim.

  Support: info@studioligjorecela.com

  Avokat Endri Çela: celaendri@hotmail.com

  8:00-19:00

  Kontakto për konsultë falas

  +355-69-302-0920

  Orari i Punës E Hënë – E Premte