Facebook

Twitter

Copyright 2023.
All Rights Reserved. Studio Ligjore Çela

8:00 - 19:00

Orari i Punës E Hënë - E Premte

+355-69-302-0920

Na shkruani ose telefononi për konsultë falas

Facebook

Twitter

Menu
 

Rreth Nesh

Faqja Zyrtare e Studio Ligjore Çela
Studio Ligjore Cela > Rreth Nesh
a

Studio Ligjore Çela Gjithmonë pranë jush.

WhatsApp Image 2023-06-20 at 19.59.29

Studio Ligjore Çela ofron një shërbim avokatie të cilësisë së lartë ndaj çdo klienti që zgjedh të na besojë çështjen e tij.

 

Prej vitit 2014 Studio Ligjore Çela, themeluar nga Avokati Endri Çela operon në Shqipëri duke ofruar konsulencë ligjore multidisiplinore për çdo problem ligjor si dhe përfaqësim gjyqësor në çdo gjykatë dhe çdo shkallë gjyqësori.


I specializuar në çështjet e shpërblimeve të dëmeve ne ofrojmë një shërbim shumë cilësor duke realizuar maksimalisht të drejtën tuaj si dhe duke ju ofruar transparencë dhe korrektësi maksimale në çështjet e mëposhtëme:

 

  • Shpërblimet e dëmeve të shkaktuara nga aksidentet rrugore
  • Shpërblimet e dëmeve të shkaktuara nga aksidentet në punë
  • Shpërblimet e dëmeve të shkaktuara nga mjekimet e pakujdesshme
  • Shpërblimet e dëmeve ose kundërshtimi i vlerës së shpronësimit të pronës tuaj
  • Shpërblim i çdo lloj dëmi tjetër.

Falë eksperiences 10 vjeçare, në të njëjten kohë, do të gjeni mbeshtetje për çdo problem tjetër ligjor të çdo natyre që do të hasni, duke përfshirë:

Çështjet civile 

Shpërblimet e dëmeve të shkaktuara nga aksidentet rrugore

Çështjet Penale

Shpërblimet e dëmeve të shkaktuara nga aksidentet rrugore

Çështjet administrative

Shpërblimet e dëmeve të shkaktuara nga aksidentet rrugore

Çështjet e çdo natyre tjetër

Shpërblimet e dëmeve të shkaktuara nga aksidentet rrugore
perfaqesım foto

Përfaqesim Dinjitoz

Ne do t’ju përfaqësojmë gjithashtu në çështjet gjyqësore civile si divorci dhe mirëmbajtja e bashkëshortit, duke garantuar funksionimin.

transparence foto

Mbështetje Legale & Morale

Ne do t’ju përfaqësojmë gjithashtu në çështjet gjyqësore civile si divorci dhe mirëmbajtja e bashkëshortit, duke garantuar funksionimin.

rreth nesh foto

Transparence & Korrektesi

Ne do t’ju përfaqësojmë gjithashtu në çështjet gjyqësore civile si divorci dhe mirëmbajtja e bashkëshortit, duke garantuar funksionimin.

Ndonjëherë mund të gjendeni në situata të vështira dhe të mos arrini ta qetësoni situatën pa shkuar në gjykatë. Avokatët tanë gjithashtu do t'ju përfaqësojnë në çështje të ndryshme gjyqësore civile dhe do t'ju ofrojnë ndihmën që ju nevojitet në mënyrën më të mirë të mundshme.