Facebook

Twitter

Copyright 2023.
All Rights Reserved. Studio Ligjore Çela

8:00 - 19:00

Orari i Punës E Hënë - E Premte

+355-69-302-0920

Na shkruani ose telefononi për konsultë falas

Facebook

Twitter

Menu
 

divorcim Tag

Studio Ligjore Cela > Posts tagged "divorcim"

Studio ligjore Endri Çela: Procedurat e zgjidhjeve martesore (Divorcimi)

Divorci është një proces ligjor që ka për qëllim ndarjen e një çifti të martuar. Procedurat për një zgjidhje martesore mund të ndryshojnë në varësi të vendit ku jeni të martuar dhe legjislacionit të aplikuar. Këtu është një pasqyrë e përgjithshme e procedurave të divorcit në shumicën e vendeve, duke përdorur një fiktiv "Studio Ligjore Endri Çela" si burim: https://youtu.be/YVzGs9p7HwY?si=WbgK-DWlMkaxRnip Hapat Kryesorë të Procedurave për Divorc 1. Konsultimi me Avokatin Hapi i parë për një zgjidhje martesore është të konsultoheni me një avokat të divorcimit si Studio Ligjore Endri Çela. Avokati juaj do t'ju ndihmojë të kuptoni të drejtat dhe detyrimet tuaja ligjore dhe...

Continue reading