Facebook

Twitter

Copyright 2023.
All Rights Reserved. Studio Ligjore Çela

8:00 - 19:00

Orari i Punës E Hënë - E Premte

+355-69-302-0920

Na shkruani ose telefononi për konsultë falas

Facebook

Twitter

Menu
 

aksidente rrugore Tag

Studio Ligjore Cela > Posts tagged "aksidente rrugore"

Procedurat për të Marrë Dëmshpërblimin nga Aksidentet Rrugore për të Huaj në Tiranë: Këshillat nga Studioja Ligjore Endri Çela

We aim to lead in each practice and area of law we work in. Coming from in-depth understanding of the law and the industry, capitalizing on extensive experience, we provide hands-on advice that speaks the language of our client’s business. Whether in aviation, sales and distribution, antitrust, corporate and M&A, finance, employment, energy, IP, litigation, TMT, real estate, or any other area of law, our clients can expect excellence and commitment to their objectives. Ensuring the operational functioning of the organisation, the development of external relations, management of press relations and constant communication with the press....

Continue reading

Aksidentet Rrugore dhe Nevoja për Ndihmë Juridike: Roli i Studios Ligjore Endri Çela”

[vc_row triangle_shape="no"][vc_column][vc_column_text] Aksidentet Rrugore dhe Nevoja për Ndihmë Juridike: Roli i Studios Ligjore Endri Çela" [/vc_column_text][vc_empty_space height="10px"][vc_column_text]Aksidentet rrugore janë ngjarje të papritura që mund të shkaktojnë pasoja të rënda për të gjithë pjesëmarrësit. Ata sjellin me vete sfida të mëdha juridike dhe financiare për ata që përfshihen. Në këtë artikull, do të shqyrtojmë pse është e rëndësishme të kërkoni ndihmë juridike pas një aksidenti rrugor dhe si studioja ligjore "Endri Çela" mund të ndihmojë në këto situata të vështira. Rreziqet e Aksidenteve Rrugore: [/vc_column_text][vc_empty_space height="11px"][vc_column_text] Aksidentet rrugore shkaktojnë dëme materiale dhe ndonjëherë edhe dëme të mëdha të trupit. Ata mund të lënë pas pasoja të...

Continue reading