Facebook

Twitter

Copyright 2023.
All Rights Reserved. Studio Ligjore Çela

8:00 - 19:00

Orari i Punës E Hënë - E Premte

+355-69-302-0920

Na shkruani ose telefononi për konsultë falas

Facebook

Twitter

Menu
 

Procedurat për të Marrë Dëmshpërblimin nga Aksidentet Rrugore për të Huaj në Tiranë: Këshillat nga Studioja Ligjore Endri Çela

High moral and ethics standards.
Studio Ligjore Cela > Aksidente Rrugore  > Procedurat për të Marrë Dëmshpërblimin nga Aksidentet Rrugore për të Huaj në Tiranë: Këshillat nga Studioja Ligjore Endri Çela

Procedurat për të Marrë Dëmshpërblimin nga Aksidentet Rrugore për të Huaj në Tiranë: Këshillat nga Studioja Ligjore Endri Çela

 

DËMSHPËRBLIMET NGA AKSIDENTET RRUGORE!

Kohët e fundit në vendin tonë janë shtuar shumë aksidentet rrugore, duke shtuar kështu dhe pasojat që vijnë nga aksidentet rrugore, të cilat janë plagosjet e lehta, plagosjet e rënda apo në rastet më fatkeqe dhe vdekjet!

Këto pasoja kanë impakt të madh në jetën e të dëmtuarve ose në jetën e trashëgimtarëve të përsonave që kanë humbur jetën në aksident rrugor. Për këto arsye çdo i dëmtuar në një aksident automobilistik apo familjarët e tij kanë të drejtë të kërkojnë një shpërblim në raport me dëmin e shkaktuar, nga kompania e sigurimit të makinës shkaktar të aksidentit.

Por cfarë duhet të kemi parasysh nëse ju apo një i afërmi juaj është dëmtuar nga një aksident rrugor?

1- Konsultohuni me një avokat i cili është i specializuar në aksidentet rrugore dhe tek i cili keni besim.

2- Mos firmosni asnjë dokument përpara se të merrni informacion të plotë se çfarë të drejtash dhe çfarë detyrimesh keni nga aksidenti që ju ka ndodhur.

3- Lexoni me vemendje çdo dokument qe firmosni dhe nëse nuk kuptoni diçka, pyesnk avokatin tuaj.

4- Mos merrni vendime pa marre mendimin e ekspertit përkatës apo pa marrë mendimin e avokatit tuaj.

5- Zgjidhni një avokat tek i cili keni besim ose një avokat i cili në takimin konsultues ju ngjall besim, ju duket i besueshëm dhe me integritet. Nëse marredhenia avokat-klient nuk mbështetet mbi besimin dhe bashkëpunimin reciprok, të dyja palët do të dalin të humbura.

6- Shpërblimi është një e drejtë që ju takon nga ligji dhe mos hezitoni ta realizoni atë.

Për me shume kontakto në:

0693020920
www.studioligjorecela.com

 

No Comments

Leave a Comment